Bine aţi venit la Casa Olandeza

Bine aţi venit la Casa Olandeza!

Vila Casa Olandeza este o pensiune de munte situata in proximitatea Brasovului, intr-o zona cu privelisti spendide ale muntilor Carpati.
Vila este dotata cu cinci dormitoare duble en-suite care dispun de camere de baie separate si are o capacitate de cazare de pina la 10 -12 persoane. Vila se inchiriaza in intregime unui grup, oferind in acest fel un sejur de relaxare si intimitate, unde nu veti fi deranjati de alti turisti din pensiune.

Vila va pune la dispozitie un living spatios, o bucatarie complet si modern echipata, un spatiu hobby dotat cu sauna precum si numeroase terase unde sa va poti bucura de aerul de munte.

Periodele de inchiriere sunt flexibile; de la un weekend lung pina la citeva saptamini. Vila se inchiriaza numai integral pe mimin 2 nopti

Veniti sa va petreceti o vacanta de vis!

Aduceti familia, prietenii si copii sa va bucurati de ski, plimbari montane si numeroase activitati culturale si artistice intr-un din cele mai frumoase zone de turism din Romania: valea Prahovei, Brasov!

Perfect for families

Rental periods are possible from long weekends to several weeks. We can also arrange for transport, city trips or various guided tours in the neighborhood.

Have a dream holiday. Bring you family, friends and children to enjoy skiing, hiking, dining and culture in one of the finest parts of Romania!


Mountain views around

In the heart of Transylvania

Tripadvisor Badges